avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal si postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal si postnatal

Buna seara. Imi poate spune cineva ce se intampla daca numai raman 42 de zile dupa nastere de postnatal? Medicul curand mi-a dat scrisoare pt prenatal de la 28 de saptamani datorita unor probleme fiind vorba de nastere prin cezariana programata dinainte si acum s-a schimbat povestea,vrea sa nasc natural dar e posibil sa depasesc cele 84 de zile de prenatal. Ce solutie exista?
Cel mai recent răspuns: Ioana2211 , utilizator 09:00, 6 Iulie 2017
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...
M-am gandit ca s-a schimbat legea intre timp pentru ca toata lumea spune ca numai primesc indemnizatia daca nu raman 42 de zile. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt insarcinata si dupa calculele efectuate raman ... Angusros84 Angusros84 Buna ziua sunt insarcinata si dupa calculele efectuate raman descoperita cu fix 6 zile din concediul prenatal , adica voi ramane cu 36 zile concediu postnatal ... (vezi toată discuția)
84 zile prenatal minim 42 postnatal care ar fi prima zi ? MCO MCO Buna ziua. Voi naste pe 10 mai 2014 prin cezariana cu programare. As vrea sa iau 84 zile ca prenatal. In acest caz prima zi de prenatal ar fi 15 ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si lauzie raluca1823 raluca1823 Buna, sunt un pic nelamurita intr-o chestiune. Pe data de 20 oct mi se termina concediul prenatal de 84 de zile. Doctorita mea s-a inselat in privinta ... (vezi toată discuția)