avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua sunt insarcinata si dupa calculele efectuate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua sunt insarcinata si dupa calculele efectuate raman ...

Buna ziua sunt insarcinata si dupa calculele efectuate raman descoperita cu fix 6 zile din concediul prenatal , adica voi ramane cu 36 zile concediu postnatal , am citit raspunsurile dneavoastra iar intrebarea mea este urmatoarea? cand trebuie sa iau concediul de odihna sau medical dupa expirarea celor 84 de zile prenatal sau dupa nasterea copilului imediat?
Cel mai recent răspuns: Angusros84 , utilizator 08:30, 2 Mai 2023
De ce ramaneti descoperita ? aveti mai mult de 84 de zile de prenatal?

Cornel Vasile a scris:

da cu 6 zile , inainte de 39 saptamani cezariana programata, am intrerupt din greseala concediul de risc si am intrat in prematal mai devreme si ca sa nu il nasc inainte de termen raman cu 6 zile minus

Cornel Vasile a scris:

am inteles dintr-o alta discutie ca exact cand se vor termina cele 84 de zile voi putea lua concediu de odihna pana la 1 iulie cand trebuie sa nasc. am inteles bine ? dupa care voi putea da drumul la cele 42 de zile de postnatal. este corect?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati inteles destul de bine...dupa nastere, intrati in CO si apoi in CCC

Cornel Vasile a scris:

Ati inteles destul de bine...dupa nastere, intrati in CO si apoi in CCC

multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt însărcinată în 21 de saptamani, am solicitat concediu de risc maternal si mi s-a făcut un raport la medicina muncij ptr 60 de zile pana ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si lauzie raluca1823 raluca1823 Buna, sunt un pic nelamurita intr-o chestiune. Pe data de 20 oct mi se termina concediul prenatal de 84 de zile. Doctorita mea s-a inselat in privinta ... (vezi toată discuția)
concediu prenatal sau medical -invatamant pglorya pglorya Lucrez in invatamant , sunt titulara am 10 ani si 6luni vechime, sunt insarcinata in sapt 14 , data aproximativa a nasterii e 11 august, pe perioada vacantei ... (vezi toată discuția)