avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinere arma cu aer comprimat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinere arma cu aer comprimat

Bună ziua.
Am și eu o intrebare/nelămurire. În 2007 am achiziționat un pistol cu aer cimprimat, totul legal. Am certificat de detinator emis de ipj alba. În 2010, mi-am schimbat domiciliulian în sibiu, dar nu am anunțat. Nu am făcut nici peremis port arma. În 2012 am introdus arma în consigratie la un armurier autorizat pe baza de contract. Deci, totullegal. Am tot fost cautatăl de politia alba prin politia selimbar de care aparțin și de fiecare data am predat copie după ci, certificat de detinator și contracultura de consignație. Anul acesta am fost la arme sibiu pentru casare ( cei din Alba nu fac). Acum urmează problemele. Am fost amenințat cu amenzi de pana la 10000 lei și dosar penal. Repet: arma e în consignație din 2012. La ce pot sa mă aștept. Nu sunt prescrise amenzile conform og 2/2001 și fapta penala?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:32, 10 Iulie 2017
In cazul infractiunilor continue termenul de prescriptie a raspunderii penale curge de la data incetarii actiunii sau inactiunii, deci cu alte cuvinte trebuie sa oferiti detalii precise asupra desfasurarii faptelor. Asa, fara prea multe amanunte, fapta nu pare sa fie prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua stimate doamne si stimati domni. de aproximativ 26 ... Cel Ce Este Cel Ce Este Buna ziua stimate doamne si stimati domni. De aproximativ 26 de ani detin un pistol de autoaparare cu gaze, care este inscris in permisul de port arma. In ... (vezi toată discuția)
Detinere pistol cu gaz din 2006 sence sence Buna ziua, In 2006 am achizitionat legal un pistol cu gaz, mi s-a emis de catre politie si un certificat de detinator in care este mantionat respectivul ... (vezi toată discuția)
Detinere arma cu aer comprimat vidrag vidrag Va rog sa ma sfatuiti in problema urmatoare. Am achizitionat in anul 2003 o pusca cu aer comprimat, cal 4.5, de la un magazin autorizat, pe baza cazierului ... (vezi toată discuția)