avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate sa fii dat afara an timpul concediului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate sa fii dat afara an timpul concediului medical an Germania

Lucrez de 3saptamani la o fabrica din Germania și acum o săptămână mi-am ruptmana am fost la spital unde mi-au dat concediu medical 1luna numai ca angajatoru după o săptămână de concediu medical mia trimis prin posta kundingum e drept

Alte discuții în legătură

Are dreptul angajatorul să te concedieze an timpul concediului medical George 1976geo George 1976geo Lucrez de 3saptamani la o fabrica an Germania și mi-am rupt un deget an timpu serviciului am fost la spital unde mi-au dat concediu medical 1luna numai ca ... (vezi toată discuția)
Concediul medical antonio123 antonio123 CONCEDIUL MEDICAL cum se calculeaza pe zii se pun si sambetele si duminicile,7 zile mia dat medicul de familie concediu in care am fost 4 zile internat in ... (vezi toată discuția)
Incapacitate de munca ovialex ovialex am si eu o problema,eu lucrez in germania si am avut un accident,la servici un coleg a vrut sa faca o gluma cu mine si dintr-o joaca a reusit sa imi fractureze ... (vezi toată discuția)