avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incapacitate de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incapacitate de munca

am si eu o problema,eu lucrez in germania si am avut un accident,la servici un coleg a vrut sa faca o gluma cu mine si dintr-o joaca a reusit sa imi fractureze sternu, am si acte de la medicul din germania care mia si recomandat sa stau cateva zile in spital,eu am avut de la coleg pretenti a sa-mi plateasca drumul pana in romania si pt fiecare zi cat stau acasa 10 euro, precizez ca trebuie sa stau 3 saptamani,colegul meu a spus ca nul intereseaza ca el nu e vinovat,ce se poate face in cazul de fata,va multumesc
Cel mai recent răspuns: ovialex , utilizator 09:56, 16 August 2007
Din felul in care ai prezentat situatia nu poti face nimic.
chiar nu se poate face nimic?eu vreau doar sami recuperez banii pe care iam pierdut(si nu sunt putini). medicul la care am fost a zis ca in germania ce mia facut colegul se numeste vatamare corporala, chiar daca a inceput de la o gluma, nu e nici o scuza sa rupi oasele la cineva
Din felul in care prezinti situatia nu se intelege in ce fel a intervenit acel coleg asupra sternului tau. Spui ca a facut o gluma. Eu inteleg ca a lasat o coaja de banana pe care tu ai alunecat si cazand ti-ai rupt sternul. Asa este? Incearca sa fii explicit. Altfel nimeni nu te poate ajuta.
Ultima modificare: Joi, 16 August 2007
Adrian Copil, Consilier juridic
sa intamplat in felu urmator, am avut o discutie cu el dar nu neam certat si la un moment dat el a venit la mine si a incercat sa ma ridice in brate si ma prins sucit si cand ma strans am simtit cum sa rupt ceva la piept,dupa analize ...precizez ca a mai facut asa cu o colega pe care a stranso pana aproape a lesinat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cerere prin ordonanta. danaa1 danaa1 In urma cu 4 ani, unchiul colegei mele a fost gasit mort, avand capul spart, intr-o balta de sange. S-a efectuat ancheta cam superficiala. În ancheta ... (vezi toată discuția)
Ce despagubiri trebuie sa platim in urma unui accident de masina? Ani cosma Ani cosma Buna ziua! Sotul meu a provocat un accident de masina (nu a acordat prioritate), soferita din cealalta masina avand 3 coaste rupte si o pasagera cu mana ... (vezi toată discuția)
Nedreptate in gradinita mdlu mdlu Buna ziua! Ieri a avut loc un caz nefericit..pe tura unei prietene un copil a cazut si s.a accidentat la gura...prietena mea l.a analizat sa vada daca s.a ... (vezi toată discuția)