am si eu o problema,eu lucrez in germania si am avut un accident,la servici un coleg a vrut sa faca o gluma cu mine si dintr-o joaca a reusit sa imi fractureze sternu, am si acte de la medicul din germania care mia si recomandat sa stau cateva zile in spital,eu am avut de la coleg pretenti a sa-mi plateasca drumul pana in romania si pt fiecare zi cat stau acasa 10 euro, precizez ca trebuie sa stau 3 saptamani,colegul meu a spus ca nul intereseaza ca el nu e vinovat,ce se poate face in cazul de fata,va multumesc
chiar nu se poate face nimic?eu vreau doar sami recuperez banii pe care iam pierdut(si nu sunt putini). medicul la care am fost a zis ca in germania ce mia facut colegul se numeste vatamare corporala, chiar daca a inceput de la o gluma, nu e nici o scuza sa rupi oasele la cineva
Din felul in care prezinti situatia nu se intelege in ce fel a intervenit acel coleg asupra sternului tau. Spui ca a facut o gluma. Eu inteleg ca a lasat o coaja de banana pe care tu ai alunecat si cazand ti-ai rupt sternul. Asa este? Incearca sa fii explicit. Altfel nimeni nu te poate ajuta.
sa intamplat in felu urmator, am avut o discutie cu el dar nu neam certat si la un moment dat el a venit la mine si a incercat sa ma ridice in brate si ma prins sucit si cand ma strans am simtit cum sa rupt ceva la piept,dupa analize ...precizez ca a mai facut asa cu o colega pe care a stranso pana aproape a lesinat
Nedreptate in gradinita
mdlu
Buna ziua! Ieri a avut loc un caz nefericit..pe tura unei prietene un copil a cazut si s.a accidentat la gura...prietena mea l.a analizat sa vada daca s.a ... (vezi toată discuția)