avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Are dreptul angajatorul să te concedieze an timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Are dreptul angajatorul să te concedieze an timpul concediului medical

Lucrez de 3saptamani la o fabrica an Germania și mi-am rupt un deget an timpu serviciului am fost la spital unde mi-au dat concediu medical 1luna numai ca angajatoru după o săptămână de concediu medical mia trimis prin posta kundingum e drept asa ceva. Ce pot face. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 6 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"În Germania este posibilă concedierea în timpul concediului medical. Dacă contractul dumneavoastră de muncă încetează în timpul incapacității temporare de muncă puteți solicita mai întâi o indemnizație de boală la Casa de Asigurări de Sănătate și trebuie să vă înregistrați la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă după ce v-ați însănătoșit. În orice caz trebuie să trimiteți scutiriile medicale la Casa de Asigurări de Sănătate!"
[ link extern ]
Mulțumesc frumos
Tocmai eu am concediu medical pana pe20 iar contractul a-mi expira an31mentionez ca sunt an perioada de proba. Deci o las moarta și ma antorc a ro
Incercati sa obtineti mai multe informatii de la Biroul Ataşatului pe probleme de muncă şi sociale din cadrul Ambasadei Romaniei la Berlin:
Dna. Ioana Manole
Ataşat pentru probleme de muncă și sociale
Tel: + 49 (0)30 212 39 108
Fax: +49 (0)30 212 39 399
E-mail: berlin.social@mae.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariu corina apostolescu corina apostolescu Am contract de munca pe germania si angajatorul dupa ce mi am dat demisia nu vrea sa mi plătească salariul pe ultima luna lucrată. Cum pot sa mi recuperez ... (vezi toată discuția)
Patronul din germania la care am lucrat 2 luni nu vrea să mă mai plateasca Atomei alexandru Atomei alexandru Buna tuturor am o problema restu de mare pentru mine am fost in germania timp de 2 luni unde am lucrat in curierat dupa o luna de zile nu ma acomodasem (am 2 ... (vezi toată discuția)
Loc de muncă germania Patricia06 Patricia06 Bună ziua , soțul meu a lucrat în Germania la 2 fabrici diferite , și de asemenea prin două \"light firme \"diferite din alte orașe... Problema este că ... (vezi toată discuția)