avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariu

Am contract de munca pe germania si angajatorul dupa ce mi am dat demisia nu vrea sa mi plătească salariul pe ultima luna lucrată. Cum pot sa mi recuperez banii?? ?
Cel mai recent răspuns: corina apostolescu , utilizator 16:27, 24 August 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul este din tara sau Germania?
Cornel Vasile a scris:

Din germania.Contractul este pe Germania.
corina apostolescu a scris:

Cornel Vasile a scris:

Din germania.Contractul este pe Germania. Am efectuat 4 saptamani de preaviz si a considerat ca nu e suficient.Mi a factura penalitati contractuale care nu sunt stipulate in contract...cat ar fi fost salariul meu o ultima luna...

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti merge sa depuneti o sesizare la Arbeitsgericht.

De asemenea, pentru indrumari va puteti sa va adresati Ataşatului pe probleme de muncă şi sociale din cadrul Ambasadei Romaniei la Berlin:
Dna. Ioana Manole
Ataşat pentru probleme de muncă și sociale
Tel: + 49 (0)30 212 39 108
Fax: +49 (0)30 212 39 399
E-mail: berlin.social@mae.ro
Cornel Vasile a scris:

Puteti merge sa depuneti o sesizare la Arbeitsgericht.

De asemenea, pentru indrumari va puteti sa va adresati Ataşatului pe probleme de muncă şi sociale din cadrul Ambasadei Romaniei la Berlin:
Dna. Ioana Manole
Ataşat pentru probleme de muncă și sociale
Tel: + 49 (0)30 212 39 108
Fax: +49 (0)30 212 39 399
E-mail: berlin.social@mae.ro

Multumesc foarte mult pt ajutor.O zi frumoasa!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de muncă germania Patricia06 Patricia06 Bună ziua , soțul meu a lucrat în Germania la 2 fabrici diferite , și de asemenea prin două \"light firme \"diferite din alte orașe... Problema este că ... (vezi toată discuția)
Patronul din germania la care am lucrat 2 luni nu vrea să mă mai plateasca Atomei alexandru Atomei alexandru Buna tuturor am o problema restu de mare pentru mine am fost in germania timp de 2 luni unde am lucrat in curierat dupa o luna de zile nu ma acomodasem (am 2 ... (vezi toată discuția)
Social în germania Gabi.. Gabi.. Buna seara am si eu nevoie de ajutor lucrez de aproape un an in germania cu o firma romaneasca si vreau sa ami iau familia cu mine eventual sa ma mut acolo ... (vezi toată discuția)