avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Loc de muncă Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de muncă Germania

Bună ziua , soțul meu a lucrat în Germania la 2 fabrici diferite , și de asemenea prin două "light firme "diferite din alte orașe... Problema este că nu a primit niciun ban , la o fabrică i s-a făcut contract dar având niște probleme a trebuit să plecăm urgent , la a doua fabrică s-a tot amânat contractul , motivul fiind "Șefa" este în concediu .. Am văzut că ceva nu este în regulă am decis să venim în România , înainte de a pleca am anunța ni s-a cerut contul bancar , dar observ că degeaba niciun ban , menționez că perioada de lucru a fost luniile Iunie Iulie 2018 ! Sper să fiu înțeleasă , mulțumesc !!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 18 August 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa depuneti o sesizare la Arbeitsgericht sau Ministerul Finantelor Publice, departamentul Finanzkontrolle Schwarzarbeit (FKS),

De asemenea, pentru indrumari va puteti sa va adresati Ataşatului pe probleme de muncă şi sociale din cadrul Ambasadei Romaniei la Berlin:
Dna. Ioana Manole
Ataşat pentru probleme de muncă și sociale
Tel: + 49 (0)30 212 39 108
Fax: +49 (0)30 212 39 399
E-mail: berlin.social@mae.ro
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariu corina apostolescu corina apostolescu Am contract de munca pe germania si angajatorul dupa ce mi am dat demisia nu vrea sa mi plătească salariul pe ultima luna lucrată. Cum pot sa mi recuperez ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in germania Make timi Make timi Am lucrau la o firma din germania ,si ma mintit seful ca am contract de munca , defapt am aflat ca nu am. (vezi toată discuția)
Patronul din germania la care am lucrat 2 luni nu vrea să mă mai plateasca Atomei alexandru Atomei alexandru Buna tuturor am o problema restu de mare pentru mine am fost in germania timp de 2 luni unde am lucrat in curierat dupa o luna de zile nu ma acomodasem (am 2 ... (vezi toată discuția)