avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Patronul din germania la care am lucrat 2 luni nu vrea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Patronul din germania la care am lucrat 2 luni nu vrea să mă mai plateasca

Buna tuturor am o problema restu de mare pentru mine am fost in germania timp de 2 luni unde am lucrat in curierat dupa o luna de zile nu ma acomodasem (am 2 copii mici) lam anuntat ca o sa plec Sa imi zică el cand e mai bine sa nu il încurc mai zis dak pot sa stau pana in 15 decembrie am zis ok iar dupa ce am plecat nu mia mai dat nici un ban si nici nu imi mai raspunde la telefon ce pot face va rog putin ajutor 0741755434 risc sa raman pe drumuri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 27 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va adresati pentru indrumari :
Ataşatului pe probleme de muncă şi sociale din cadrul Ambasadei Romaniei la Berlin
Dorotheenstraße 62-66, D-10117 Berlin

Dna. Ioana Manole
Ataşat pentru probleme de muncă și sociale
Tel: +49 (0)30 212 39 108
Fax: +49 (0)30 212 39 399
E-mail: berlin.social@mae.ro

Recuperarea salariului neplătit de la angajator
[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 27 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face contract de munca fără să-l semnez eu în germania Antonel1983 Antonel1983 Am lucrat la o firma în Germania și mi sa promis ca o sa am salariu de 2000 de euro și contractu de muncă nu lam semnat.. În fine eu am început lucru și ... (vezi toată discuția)
Buna vreau sa plec cel puțin pentru o perioada in germania și ... 19108 19108 Buna Vreau sa plec cel puțin pentru o perioada in Germania și urmează sa lucrez cu acte in regula acolo. Ce trebuie sa știu și sa fac mai ales ca sunt ... (vezi toată discuția)
Buna, locuiesc in germania, am facut scoala de cruce rosie in românia ... Laura paunescu Laura paunescu Buna,locuiesc in germania,am facut scoala de cruce rosie in ro.cu durata de 2ani.2000-2002.unde ma pot adresa pt recunoastere?.la birourile de recunoastere.din ... (vezi toată discuția)