Buna ziua, am luat Bacalaureatul si am vazut nevoie de buletin, adeverinta medicala si actul de studii pentru a primi somaj.Ce imi trebuie pentru a-mi fi eliberat actul de studii?
Bună ziua,
În primul rând am vrea să știm dacă este vorba de promovarea bacalaureatului din sesiunea 2017 sau altă sesiune.
De principiu există o cerere tip disponibilă la liceul dumneavoastră la care trebuie atașată și o copie de buletin.
Dacă ați promovat examenul în sesiunea 2017, liceul o să vă elibereze o adeverință până la emiterea diplomei de bacalaureat.
Actele de studii se întocmesc și se eliberează titularului/împuternicitului pe baza prezentării documentului de identitate/procurii, în termen de maximum 30 de zile de la promovarea examenului de absolvire/finalizare.
Prin document de identitate se înțelege buletinul/cartea de identitate sau pașaportul.
Diploma bacalaureat
a_mart
Buna ziua,as dori si eu un sfat avizat ,am terminat liceul in 1991 fara promovarea examenului de bacalaureat,in 2013 ,am sustinut examenul de bacalaureat ,cu ... (vezi toată discuția)