avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Documente pentru eliberarea actului de studii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Documente pentru eliberarea actului de studii

Buna ziua, am luat Bacalaureatul si am vazut nevoie de buletin, adeverinta medicala si actul de studii pentru a primi somaj.Ce imi trebuie pentru a-mi fi eliberat actul de studii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 13 Iulie 2017
Bună ziua,
În primul rând am vrea să știm dacă este vorba de promovarea bacalaureatului din sesiunea 2017 sau altă sesiune.
De principiu există o cerere tip disponibilă la liceul dumneavoastră la care trebuie atașată și o copie de buletin.
Dacă ați promovat examenul în sesiunea 2017, liceul o să vă elibereze o adeverință până la emiterea diplomei de bacalaureat.
Actele de studii se întocmesc și se eliberează titularului/împuternicitului pe baza prezentării documentului de identitate/procurii, în termen de maximum 30 de zile de la promovarea examenului de absolvire/finalizare.

Prin document de identitate se înțelege buletinul/cartea de identitate sau pașaportul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare documente condiţionat Miruna Cîrşmari Miruna Cîrşmari Bunã ziua. Secretariatul liceului refuzã sã elibereze orice fel de document(adeverinţã, foaie matricolã sau diplomã de Bacalaureat) unei persoane, pe ... (vezi toată discuția)
Diploma bacalaureat a_mart a_mart Buna ziua,as dori si eu un sfat avizat ,am terminat liceul in 1991 fara promovarea examenului de bacalaureat,in 2013 ,am sustinut examenul de bacalaureat ,cu ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de ... cherub cherub Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de liceu... Legea zice ca beneficiaza de ajutor de somaj absolventii care depun dosarul in tremen de ... (vezi toată discuția)