avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Actiuni Dividende
Discuție deschisă în Bursa de valori

Actiuni Dividende

Buna seara,
Cand s-au impartit actiunile, am optat pentru PICON S.A.
Str. Lupu Dionisie, 72, Bucuresti.
Dupa patru ani am primit dividende apoi am primit oferta
de cumparare a acestora.
Acum cativa ani am reusit sa iau legatura telefonic si am
primit informatia ca toate actiunile firmei au fost reinvestite
asa ca nu am dividente de primit.
La momentul actual nu stiu nimic despre valoarea actiunilor
sau dividendelor ce imi revin.
Gandesc faptul ca reinvestirea dividendelor se face procentual
altfel de ce mei sunt actionar daca nu am si profit?
Va rog sa ma lamuriti, sa-mi dati un sfat, poate exista un sait in care ma pot informa in aceasta directie sau ce mai pot face cu aceste actiun?
Multumesc.
Cu stima Alexandru.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:09, 7 Iulie 2017
O precizare: Profitul a fost reinvestit si de aceea poate ca nu au mai alocat dividende. Tot de la ei trebuie sa aflati informatii mai actuale pentru ca firma a fost retrasa de la tranzactionare de pe bursa reglementata si nu mai sunt furnizate informatii despre situatia firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni dacia omul70 omul70 Detin actiuni [SOCIETATE] obtinute prin alocarea cupoanelor de privatizare din anul 1996. Doresc sa stiu care sunt posibilitatile de a le valorifica (vinde) ... (vezi toată discuția)
Actiuni/dividente andreeaelisa2004 andreeaelisa2004 Am si eu o intrebare: Daca o persoana fizica are actiuni la o firma , care are profit, este legal sa i se spuna ca nu poate primi dividente pe acele actiuni ... (vezi toată discuția)
Hello. cat valoreaza azi actiunile la...? Feeverte Feeverte au si parinti mei niste actiuni la petromidia si atom-service(cernavoda). Sunt din Constanta..daca as vrea sa stiu cat valoreaza sau daca stie cineva. Va ... (vezi toată discuția)