avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract telefonie mobila

Bună seara...Pe 25 Ian 2017 împreună cu o cunoștință am făcut 3 abonamente la o telefonie mobila pe numele ei luand și 3 telefoane la promoție care erau la promoție dând câte 1leu pe fiecare ....Atunci neam inteles ca doua abonamente le.plătesc eu iar ea unul sînger ceea ce sa întâmplat intre timp..În fiecare luna am plătit. ..De câteva zile aceasta persoana mia restrictionat ambele abonamente și vrea săi înapoiez telefoanele cu motivul k va pleca din tara și sa nu stea cu grija ca nu voi plăti. ...iam explicat sa aștepte 2-3 luni pt k sa trecem cele doua abonamente pe numele soțului dar nu vrea ...Ea vrea telefoanele și atât amenințând k dacă nui predau telefoanele mă va reclama la politie...întrebarea mea este...Ce mi se poate întâmpla dacă nui predau?eu am plătit mereu și nu mi se pare corect săi dau sincer...iam venit cu propunerea ca în fiecare luna o săi virez intrun cont contravaloarea facturii și nu vrea ...De reziliat nu au Cum pt ca trebuie sa plătească o anumita taxa și la fel nu vrea pt ca iam spus dacă vor telefoanele mergem împreună și reziliem contractul și predam ambele telefoanele și iar nu sunt de acord....Dacă atunci când am făcut contract telefonul avea valoare 1leu pe perioada de 24l de contract eu chiar as putea săi înapoiez?va rog frumos ce as putea face în asemenea situație. ..Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Orange donna68 donna68 Ce se poate face in cazul in care anul trecut am primit un telefon pe unul dintre abonamentele orange in martie si sau prelungit 2 abonamente in loc de 1 , si ... (vezi toată discuția)
Probleme furnizor andrufl andrufl In luna aprilie sau mai a anului 2009, am prelungit contractul de televiziune cu [furnizor] , un urma acestuia beneficiind de o consola Wii. Aveam abonament la ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract servicii telefonie orange hdanny hdanny Am 4 contracte de abonament de telefonie la societatea de telefonie Orange Romania S.A. In data de 15.02.2016 am depus la societatea Orange cererea de ... (vezi toată discuția)