avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme furnizor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme furnizor

In luna aprilie sau mai a anului 2009, am prelungit contractul de televiziune cu [furnizor] , un urma acestuia beneficiind de o consola Wii. Aveam abonament la serviciile de televiziune, internet si telefonie fixa.
In luna iulie a aceluiasi an, am vandut imobilul si am facut cerere scrisa de rezilere a contractelor, anexand si o copie a contractului de vanzare-cumparare. Am primit un telefon prin care am fost informata ca cererea mi-a fost aprobata.
Le-am solicitat verbal sa-mi mute toate serviciile de care beneficiam, la noua adresa, raspunsul fiind ca nu au acoperire acolo.
Dupa cateva luni, am inceput sa primesc telefoane de la angajatii firmei, cerandu-mi dierse sume de bani, motivul principal fiind consola Wii, de la 2400 lei la 1300 lei. Ba erau penalizari nejustificate + consola, ba era doar consola. Nici ei nu se hotarau. Chiar imi faceau si reducere :)).
Le-am spus sa nu ma mai hartuiasca, deoarece contractul prevede clar ca se reziliaza fara nicio obligatie in cazul vanzarii imobilului unde a fost facut abonamentul. M-am oferit chiar sa le inapoiez consola, ei refuzandu-ma pe motiv ca am folosit-o :-). Dupa ce un timp au terminat cu telefoanele atunci cand i-am amenintat ca ii dau eu in judecata pt hartuire, acum au inceput iar sa sune. Nu stiu ce metoda sa aplic sa ma lase-n pace.
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:02, 14 Ianuarie 2011
Nu cred ca au trecut ei in contract o clauza in care daca dvws. vindeti imobilul puteti rezilia contractul fara penalitati.
Daca este asa cum spuneti dvs. formulati o reclamatie la ANPC anexand in copie contractul si notificarile.
Dati-le mail cu citat din contract (partea unde scrie cu incetarea contractului la vanzarea imobilului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)
Pot avea castig de cauza? ii pot actiona in instanta pentru hartuire si amenintari? badiufilaret badiufilaret In urma unui contract de telefonie fixa incheiat in 14 noiembrie 2007 si reinnoit prin telefon pana in anul 2013, am facut o cerere de reziliere contract pe ... (vezi toată discuția)
Penalizari Yasemine Yasemine Buna ziua, daca se poate sa ma ajutati intr-o problema.Am abonament la telefon ,Orange din 2000, dar in luna septembrie nu am putut sa achit doua facturi in ... (vezi toată discuția)