In luna aprilie sau mai a anului 2009, am prelungit contractul de televiziune cu [furnizor] , un urma acestuia beneficiind de o consola Wii. Aveam abonament la serviciile de televiziune, internet si telefonie fixa.
In luna iulie a aceluiasi an, am vandut imobilul si am facut cerere scrisa de rezilere a contractelor, anexand si o copie a contractului de vanzare-cumparare. Am primit un telefon prin care am fost informata ca cererea mi-a fost aprobata.
Le-am solicitat verbal sa-mi mute toate serviciile de care beneficiam, la noua adresa, raspunsul fiind ca nu au acoperire acolo.
Dupa cateva luni, am inceput sa primesc telefoane de la angajatii firmei, cerandu-mi dierse sume de bani, motivul principal fiind consola Wii, de la 2400 lei la 1300 lei. Ba erau penalizari nejustificate + consola, ba era doar consola. Nici ei nu se hotarau. Chiar imi faceau si reducere :)).
Le-am spus sa nu ma mai hartuiasca, deoarece contractul prevede clar ca se reziliaza fara nicio obligatie in cazul vanzarii imobilului unde a fost facut abonamentul. M-am oferit chiar sa le inapoiez consola, ei refuzandu-ma pe motiv ca am folosit-o :-). Dupa ce un timp au terminat cu telefoanele atunci cand i-am amenintat ca ii dau eu in judecata pt hartuire, acum au inceput iar sa sune. Nu stiu ce metoda sa aplic sa ma lase-n pace.
Nu cred ca au trecut ei in contract o clauza in care daca dvws. vindeti imobilul puteti rezilia contractul fara penalitati.
Daca este asa cum spuneti dvs. formulati o reclamatie la ANPC anexand in copie contractul si notificarile.
Penalizari
Yasemine
Buna ziua, daca se poate sa ma ajutati intr-o problema.Am abonament la telefon ,Orange din 2000, dar in luna septembrie nu am putut sa achit doua facturi in ... (vezi toată discuția)