avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Buna seara copilu locuieste la mama in Germania eu in Italia vreau sa merg sa l iau pt vacanta dar cu avionu bilete dus intors pt amandoi si acordul verbal al mamei el are aproape 16 ani pot si fara procura din partaea mamei ea neavand timp si chef sa mearga la ambasada va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 7 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti nevoie de acordul scris al mamei pt calatorie Germania- Italia si retur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu cãlãtorie italia-românia pentru refacerea buletinului. procurã propietar imobil. zucca zucca Buna ziua. Am buletinul expirat de aproape un an, si nu am nici pasaport, momentan stau in Italia si as vrea sa merg de sarbatori in Romania sa mi-l schimb. O ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Spatiu schengen virgil1b virgil1b Buna seara am si eu o intrebare divort cu custodia comuna dar stabilit domicilu la mama in Germania eu sant in Italia pot sa imi iau copilu in vacanta in ... (vezi toată discuția)