avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Autoritate parinteasca copil un an,parinti ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Autoritate parinteasca copil un an,parinti necasatoriti care stau separat

Care sunt legile romane sicele UE privind autoritatea perinteasca a unui bebe de un an cand parintii stau separat ,iar mama isi creste singura copilul,tatal nesumandu-si nici o obligatie in afara de vizita lunara ,sau cand doreste el,uneori nerespectand ora de vizita fara sa anunte,stricand si programul copilului,dar si al mamei
Aveti un program de vizita ? De cine e stabilit ? Pensie plateste ? Sunteti sau ati fost casatoriti ?
Ambii parinti exercita autoritatea parinteasca.
Dacă s-a stabilit un program de vizita, tatăl copilului este obligat sa-l respecte și nu poate sa vina sa vadă minorul după bunul sau plac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele de vizita(dupa divort) anaida_cristina anaida_cristina Ce se intampla daca nu respect programul de vizita pt ca tatal sa isi vada copilul,stabilit de judecator in urma unui divort.Eu am obtinut custodia copilului ... (vezi toată discuția)
Custodia tatalui  As avea o intrebare.Am o prietena in varsta de 15ani si e in custodia mamei,si nu mai doreste sa stea cu mama ei ar vrea la tatal ei .(Parinti ei au divortat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! dintr-o relație de 3 ani de zile, nefiind căsătorită ... Pop_pop Pop_pop Buna ziua!! Dintr-o relație de 3 ani de zile, nefiind căsătorită ,a rezultat o fetiță. La acel moment, eu am aflat că aș fi avut 2 luni de sarcină, ... (vezi toată discuția)