Bună ziua! Am tranzitat Austria din Germania în data de 4 iunie 2017 venind în România la o înmormântare. Am cumpărat vinieta pe data de 4 iunie cu valabilitate de 10 zile intorcandu-ma în Germania pe 7 iunie! Pur și simplu am uitat sa o lipesc pe parbriz iar acum după o lună îmi vine o amendă de 128 de euro! Am fost oprit la ieșirea din Austria fără să mă întrebe de vinieta doar să îmi facă poze iar apoi lasandu-mă să îmi continui drumul. Ce pot face? Trebuie să plătesc amenda sau o pot contesta eu având chitanța cu care am luat vinieta și actibildul în sine! Mulțumesc!
In Austria e obligatorie lipirea vinietei de parbriz. Nu este valabila ca in Romania doar daca faceti dovada achitării ei.
In Romania vinieta este individualizata pe serie sasiu si nr înmatriculare. In Austria nu..
Va trebui sa achitati amenda.
am cumparat vinieta pentru Austria pe 1 an, am schmbat pabrizul iar dupa 8 luni incep sa imi vina amanezi(pana acum 2 ) de cate 300 de euro. am inteles acum ca ar fi trebuit sa ma adresez lor desi nu stiu cum ...dar in fine. oare acum trebuie sa achit toate amenzile? daca imi vin 20? ca noi am tramzitat de multe ori de atunci...sau pot sa apelez la cineva pentru a clarifica situatia. Va multumesc anticipat.