avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Admitere Unibuc FR
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Admitere Unibuc FR

Buna ziua, ma intereseaza facultatea de drept Unibuc, fara frecventa, si as vrea sa va intreb daca cursurile se tin in weekend sau in timpul saptamanii si care este numarul minim de prezente. Practica o asigura facultatea sau trebuie noi sa ne gasim?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:30, 7 Iulie 2017
Informatiile le puteti afla de pe site-ul universitatii sau de la secretariatul facultatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea de drept-univ. bucuresti invatamant la distanta RobertD98 RobertD98 Buna ziua! Anul asta dau admitere la drept in cadrul UBB. Daca în cazul în care , din pricina mediei, intru la învățământ la distanță, imi pot alege o ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru transfer de la o universitate la alta ContSters183660 ContSters183660 Am cautat pe diverse pagini despre transferul de la o universitate la alta, dar pe alte site-uri gasesc pareri diferite. Intrebare mea este: daca esti la ... (vezi toată discuția)
Procuror criminalist andreea_elena19 andreea_elena19 Buna ziua, as dori sa aflu si eu mai multe informatii in legatura cu meseria de procuror criminalist, anume in ce consta, ce studii trebuie sa urmezi ca sa ... (vezi toată discuția)