avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conditii pentru transfer de la o universitate la alta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conditii pentru transfer de la o universitate la alta

Am cautat pe diverse pagini despre transferul de la o universitate la alta, dar pe alte site-uri gasesc pareri diferite.
Intrebare mea este:

daca esti la o universitate privata te poti transfera dupa 1 semestru la cea de stat (de ex UNIBUC) dar dupa 1 an ?

am inteles ca la transfer se face echivalarea materiilor de catre profesori si dau diferente

Cand se face transferul trebuie sa se da testul de romana-economie ?

daca stiti care sunt toate etapele de urmat (pas cu pas) pentru un transfer as fi foarte recunoscator

va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
ContSters183660, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:55, 26 Martie 2011
Cel mai sigur este sa va informati la secretariatul facultatii la care doriti sa va transferati. Fiecare universitate are propria Carta universitara, in baza careia aproba sau nu transferurile ori echivaleaza sau nu studiile. Profesorii nu pot fi obligati sa echivaleze sau, daca o fac, e bine sa va informati asupra conditiilor.

secretariatul facultatii la care doriti sa va transferati

Facultatea de Drept - UNIBUC #-o
(nu sunt din Bucuresti ca sa pot sa merg la secretariat :(( )
Poate aveti vreun prieten sau vreo ruda prin Bucuresti si merge la secretariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul la o disciplina pot sa il sustin si la o alta universitate? popavasile popavasile Buna ziua. sunt student ultimul an, am ratat deja sustinerea licentei de vara din cauza unui examen la un profesor exagerat de exigent (nu vad rostul unor ... (vezi toată discuția)
Referat in invatamantul superior pop sorin pop sorin Buna seara Nu gasesc norma imperativa care prevede obligativitatea profesorului, in invatamantul superior, de a cere intocmirea de Referat tematic in ... (vezi toată discuția)
Erasmus - un esec pentru mine deliushcki deliushcki Am fost plecata cu bursa ERASMUS primul semestru al acestui an universitar.Din pacate nu a fost o experienta reusita asa cum ma asteptam , din nenumarate ... (vezi toată discuția)