avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

Buna seara! Lucrez la o firma de pariuri si in cursul zilei de ieri un client ft cunoscut agentiei mi a spus sa pun 800 de lei pe un pariu la grecia kino,loterie care ruleaza din 5 in 5 min. El era la usa cu o tigara in mana si mia spus ca imediat ce o termina vine sa imi aduva banii. Eu eram foarte aglomerata,nu am stat sa ma gandesc foarte mult. Intrebarea mea este: Exista vreo posibilitate sa imi recuperez banii de la individ? Daca ma duc la politie sa depun plangere pot rezolva ceva?
Cel mai recent răspuns: chris_d , utilizator 16:32, 14 Iulie 2017
Daca ai eliberat si bon fiscal trebuie sa vorbesti la departamentul tehnic al agentiei sau cu un superior sa iti anuleze pariul, neanuntand o sa ai lipsa de bani in gestiune si devine caz penal,posibil.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! cum se incadreaza aceasta fapta? ionutc1991 ionutc1991 Buna ziua ma numesc Ionut am 23 de ani si am o problema destul de grava la care as dori un sfat pe care sa il urmez .. in cursul zilei de 28.07.2015 m-am ... (vezi toată discuția)
Inselaciunea ( art. 215 alin. 1 si 2 c.p. ) Denisa12 Denisa12 Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire pe care o am ! Sunt casiera intr-o agentie de pariuri sportive si am o colega de serviciu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala agresiune + contestatie amenda Vili82 Vili82 Buna seara, Vreau sa stiu daca puteti sa ma ajutati cu urmatorul caz si care sunt pasii de parcurs: 1. Am imprumutat cu niste bani pe un asa zis ... (vezi toată discuția)