avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa mostenita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa mostenita

3 frati mistenitori au o casa. Copilul unuia dintre frati vrea sa o cumpere cu credit prima casa. Parintele copilului renunta la partea sa ramanand ca, copilul sa-i despagubeasca pe ceilalti 2 mostenitori. Conditia fratilor despagubiti este ca parintele copilului(a-l 3-lea grate) sa primeasca drept de uzufruct viager asupra casei. In ce forma de poate face aceasta tranzactie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:52, 8 Iulie 2017
Pai nu poate face asta daca vrea sa o cumpere cu prima casa, nu va accepta creditorul si nici fondul de garantare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de renuntare la drept GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, vreau sa-l despagubesc pe fratele meu pentru casa care ne va ramane noua dupa moartea parintilor. Ce fel de acte trebuie sa facem? O sa-i dau o ... (vezi toată discuția)
Ce solutii am? cheradaniel cheradaniel Parintii mei vor sa cumpere o casa. Eu mai am un frate. Daca eu o sa locuiesc impreuna cu parintii mei, tatal meu vrea sa fie el proprietarul casei impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager bomboana bomboana O doamna in varsta a facut un imprumut la o banca.Un imprumut de nevoi personale. A platit 5 ani dupa care nu a mai putut plati. Pentru ca a ramas pe drumuri, ... (vezi toată discuția)