avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum anulez intrarea în CIP
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum anulez intrarea în CIP

Pe data de 05.07.2017 am achitat numerar o factura la o societate de unde am cumpărat produse petroliere. Pentru garantie depusesem un bilet la ordin. Când am achitat, am lăsat biletul la ordin drept garanție pentru următoarea factura care urma sa se emită la solicitarea mea, atunci când urma sa am nevoie de produse petroliere. Pe data de 06.07.2017 soția administratorului, fără sa verifice dacă sa achitat factura introduce biletul la plata în banca dânșilor. Am fost anunțat de către banca mea ca am de plata acest bilet și nu este disponibil în cont. Am luat legătura cu administratorul societății respective care în data de 07.07.2017 la deschiderea băncii a formulat cerere de retragere a biletului dar pana la ora 16 nu a fost făcută operaținea și astfel am ajuns în CIP. Ce pot sa fac acum sa anulez intrarea în CIP ?

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin- refuz de plata hambra hambra ce repercusiuni pot avea daca banca a refuzat un bilet la ordin din lipsa totala de disponibil (am fost plecat din localitate si am uitat sa depun bani in ... (vezi toată discuția)
Incidenta bancara ella86 ella86 Ce i se poate intamplaunei persoane juridice care intra in incidenta de plata?Acesta isi plateste datoria fata de furnizor cu cash, dar intre timp este citat ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin inscris la cip claudiaaydogan claudiaaydogan Buna ziua! Am nevoie de indrumari privitor la urmatoarea problema: Am incercat sa deschidem un nou cont la o banca si ne-au spus ca avem un bilet la ... (vezi toată discuția)