avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii firma inchirieri auro
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii firma inchirieri auro

Buna, as dori sa pornesc o afacere, o firma de inchirieri auto. Doresc sa inchiriez fara sofer, cam ce autorizari sunt becesare? Inregistrez firma la orc si apoi e nevoie sa obtin ceva autorizatii speciale? Mentio ez ca vreau inchiriere fara sofer din partea mea, doar sa pun la dispozitie autoturismele. Difera conditiile in functie de localitatea unde inregistrez firma?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iulie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 10:55, 17 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

In Bucuresti exista un REGULAMENT-CADRU PENTRU ORGANIZAREA ŞI EXECUTAREA SERVICIULUI PUBLIC DE TRANSPORT LOCAL ÎN REGIM DE ÎNCHIRIERE

Acest Regulament stabileste o serie de conditii pentru desfasurarea acestei activitati, precum si o procedura de autorizare.

Puteti consulta acest Regulament pe site-ul PMB: [ link extern ]

Puteti afla mai mute despre noi aici: [ link extern ] /

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

transport local in regim de Închiriere - contract? DLucian05 DLucian05 Buna ziua, Sunt interesat de partea legala din spatele serviciului local in regim de inchiriere cu sofer in Bucuresti. Mai exact, sunt interesat de partea ... (vezi toată discuția)
Primăria generală bucuresti refuza eliberarea unei autorizații de transport fara temei legal TROPICANA91 TROPICANA91 In urma solicitării autorizatiei de transport in regim de închiriere, denumită RENT CAR, cf. Legii 38/2003, primăria refuza eliberarea unei astfel de ... (vezi toată discuția)
Firma inchiriere masini angcris angcris As dori sa-mi deschid o firma de inchirieri masini.Ce vechime pot avea masinile oferite spre inchiriere? (vezi toată discuția)