avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii firma inchirieri auro
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii firma inchirieri auro

Buna, as dori sa pornesc o afacere, o firma de inchirieri auto. Doresc sa inchiriez fara sofer, cam ce autorizari sunt becesare? Inregistrez firma la orc si apoi e nevoie sa obtin ceva autorizatii speciale? Mentio ez ca vreau inchiriere fara sofer din partea mea, doar sa pun la dispozitie autoturismele. Difera conditiile in functie de localitatea unde inregistrez firma?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iulie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 10:55, 17 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

In Bucuresti exista un REGULAMENT-CADRU PENTRU ORGANIZAREA ŞI EXECUTAREA SERVICIULUI PUBLIC DE TRANSPORT LOCAL ÎN REGIM DE ÎNCHIRIERE

Acest Regulament stabileste o serie de conditii pentru desfasurarea acestei activitati, precum si o procedura de autorizare.

Puteti consulta acest Regulament pe site-ul PMB: [ link extern ]

Puteti afla mai mute despre noi aici: [ link extern ] /

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inchiriere masini angcris angcris As dori sa-mi deschid o firma de inchirieri masini.Ce vechime pot avea masinile oferite spre inchiriere? (vezi toată discuția)
Cod caen inchirieri/vanzari auto - detalii adi_muresan_ro adi_muresan_ro ce cod caen ar trebui sa aiba societatea pentru a putea inchiria 2 autoturisme(casco avarii+furt), spre pers fizice si juridice si cum ar trebui procedat, pe ... (vezi toată discuția)
Pfa poate primi autorizatia de transport in regim de inchiriere? BCTBCT BCTBCT Buna ziua, Conform legii 38 (actualizata si cu toate modificarile la zi), transportator poate fi orice persoana fizica, asociatie familiala sau persoana ... (vezi toată discuția)