Am o intrebare legata de un antecontract promisiune vanzare-cumparare pentru o casa care se afla in constructie.
Am primit pe email de la dezvoltator antecontractul, completat cu toate informatiile necesare, in care scria suprafata totala a terenului, 220 mp.
Cand am ajuns la notar am semnat un antecontract identic in care erau trecuti 206 mp. Cand am revizuit contractul, din tot ce era scris acolo, numai la suprafata totala nu ne-am mai uitat. ( am vazut doar acum dupa 4 saptamani )
Acum este semnat acest antecontract si asta e ne asumam greseala. Intrebarea este ce putem face in aceasta situatie avand in vedere ca in emailul primit initial nu era mentionat nicaieri ca acesta ar fi un draft sau altceva care sa dea de inteles ca nu ar fi cel care urmam sa il semnam?
S-ar putea sa fie diferenta de la masuratori.
Adica in actul de proprietate al imobilului sa fie 220 m.p., iar in urma masuratorilor cadastrale sa fi rezultat 206 m.p.
Sau invers. In acte sa fi fost 206 m.p., iar la masuratori 220 m.p.
Cei de la notariat respecta documentaia cadastrala. Daca a fost trecut mai mult sau mai putin la masuratori, inseamna ca atat a rezultat. Diferenta nu e foarte mare.
Suprafata utila
mixu
Recent am contractat un apartament intr-un bloc aflat in constructie.In contractul de promisiune de vinzare-cumparare scrie:''apartamentul va avea 2 camere si ... (vezi toată discuția)