avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordin de restrictie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordin de restrictie

Bună ziua am o intrebare cum se poate obtine un ordin de restrictie împotriva unei petsoane cu care nu ai nici un grad de rudenie. Am un nepot care a executat o pedeapsa de 6 ani motivul a sarit in apararea unui prieten si vecin de strada problema e ca si a distrus tineretea la 24 a intrat si a iesit la 30 acum e liber de 2 ani si familia prietenului il tot provoaca la scandal , pur si simplu nu l lasa in pace cu toate ca are o suma de bani sa dea pentru ca a lucrat cu ei înainte de pedeapsa si le a cerut bani si acum cauta pe orice mijloace sa l bage inapoi la puscarie din aceasta cauza va intreb cu sa obtina un ordin de restrictie asupra acestei familii .
Cel mai recent răspuns: Mioaramimi , utilizator 21:42, 12 Iulie 2017
Nu poate obţine ordin de restricţie.

Poate face plângere penală, în funcţie de încadrarea faptelor celor care,după cum spuneţi, "îl provoacă la scandal".

Poate că ar fi mai bine să îi ocolească el pe cei în cauză ?
El încearcă sa i ocolească dar se tot tin scai de el unde il văd apar si ei mai ales ca sant vecini de str

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie gariana gariana Buna ziua, cum se poate obtine un ordin de restrictie pentru o persoana? Mamaia si bunicu\' nu mai doresc ca in casa lor sa mai vina unchiu. Ei mi-au lasat ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala mireaandreiiustin mireaandreiiustin Buna ziua! Pentru ca am refuzat sa renunt la avere in favoarea fratelui acesta mi-a agresat fiul bolnav de autism. am sarit sa imi scap fiul si fratele m-a ... (vezi toată discuția)
Doua termene de judecata pe acelas motiv liberare conditionata melinaR melinaR nepotul meu are maine termen pentru liberarea conditionata dupa doua amanari pe motiv ca mai are 1an,jumate de facut din pedeapsa de 7ani,jumate acum am vazut ... (vezi toată discuția)