avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa marcat PFA norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa marcat PFA norma de venit

Buna ziua,
doresc sa stiu daca fiind PFA cu norma de venit cod CAEN 7420 (activitati fotografice si videografice), este necesar sa am casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 15:07, 11 Iulie 2017
Da, va trebuie daca incasati de la persoane fizice. Nu are legatura cu modul de impozitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce cod caen mai este nevoie? Mara8912 Mara8912 O sa deschid un PFA cu cod CAEN 7420 Activitati fotografice, fiind fotograf/videograf la diferite evenimente. Voi colabora cu o firma care imi va face factura ... (vezi toată discuția)
Astept sa ridic actele pentru infiintarea unui i.f. Stelikgl Stelikgl Buna ziua. astept sa ridic actele pentru infiintarea unui I.F. si nu stiu ce pași ar trebui sa urmez mai departe..in legatura cu actele ..ce birotica sa ... (vezi toată discuția)
Caen firma si cesiunea drepturilor de autor AlinaCL AlinaCL Buna ziua! Firma mea este un SRL-D si este autorizata doar pentru activitati fotografice (cod CAEN 7420 - Activitati fotografice), nu si pentru cele video ... (vezi toată discuția)