avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de boală
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de boală

Bună ziua,a-si vreau să vă întreb,e corect că 2013am primit pensie de boală gr.|| cu nr.puncte realizat 18,08319,în 2015 m-a pus în gr.||| cu nr.puncte realizat 15,93130.Vă mulțumesc
Daca aveti doua punctaje ceva a.. a schimbat inseamna ca c.a considerat recuperat la una din bolile la care diferiți . Una sau mai multe boli nu stiu si deci a.. a diminuat punctajul si deci ati trecut de la un grad 2 cu punctaj in care se plătea o pensie mai mare la un grad 3 in care se plăteste mai putin si v.. a considerat prin decizia medicului care v..a consultat la comisia anuală..ca va puteti descurcă singur pentru satisfacerea nevoilor personale .fără ajutor si ca handicapul dv a devenit unul usor..deci nici de însoțitor nu poate fi vorba. ...deci la anul cand veti merge veti dovedi ca sunteti sau nu sunteti capabil de
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Diferenta a fost facuta de stagiul potential.
La gradul II ati beneficiat de stagiu potential.
La gradul III nu mai beneficiati de stagiu potential.
Aceste date le gasiti in decizii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de pensie maria1502 maria1502 In 2008 am fost pensionata pe caz de boala si am obtinut un punctaj de 19.45711 iar anul acesta la revizuirea medicala m-a trecut din gradul II in gradul III ... (vezi toată discuția)
Diferenta pensie invaliditate gr ii.gr iii romeoiorgu romeoiorgu Buna ziua! doresc sa stiu care este diferenta (ma refer la suma de bani primita) intre pensia de invaliditate gr II si cea de gr III. Multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala florentina2014 florentina2014 buna ziua!numele meu este marilena,am 53 de ani.am o mare nelamurire,care sperrrrr sa ma ajutati sa scap de ea! am lucrat 17ani si 3 luni dupa care m-am ... (vezi toată discuția)