avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere document de la o firma care nu mai are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere document de la o firma care nu mai are activitate

Buna ziua!

Parintii mei au cumparat un imobil in anul 1991 , acestia achitand-ul in 2 transe,acasa avem contractul de vanzare cumparare, procesul verbal de predare primire si cele 2 chitante cum ca s-au achitat sumele respective.
Cu aceste documente notarul a trecut imobilul pe numele meu dar mi a spus ca daca doresc sa il vand imi trebuie cadastru.

Cu toate acestea pentru a putea face cadastru mi se cere o adeverinta din care sa reiasa ca imobilul a fost achitat integral.
Firma nu mai exista , si-a incetat activitatea, va rog sa-mi spuneti ce solutii exista pentru a putea face rost de acest document de la firma inchisa.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Lipsa adeverinta imobil achitat integral. probleme cadastru, carte funciara robertnst robertnst Buna seara, Se da urmatoarea speta: Am un contract de vanzare-cumparare realizat intre mine si o societate comerciala, pentru un imobil, datat in 1998 la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de achitare integrala a apartamentului Ruxandra15 Ruxandra15 Buna seara, As dori sa stiu: 1.Dosarul cu actele de cadastru intocmite in 2000,contine si adeverinta de achitare integrala a apartamentului? Eu nu mai am ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor - adeverinta achitare integrala ap kid kid In 1993 am achizitionat un ap, achitand la momentul semnarii contractului 60% din pret, ca avans, urmand conform clauzelor contractuale, ca restul de 40% sa ... (vezi toată discuția)