avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adeverinta de achitare integrala a apartamentului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta de achitare integrala a apartamentului

Buna seara,
As dori sa stiu:
1.Dosarul cu actele de cadastru intocmite in 2000,contine si adeverinta de achitare integrala a apartamentului?
Eu nu mai am aceasta adeverinta eliberata de CEC,in 1991 ( noi am cumparat apartamentul cu rate la CEC).
Am inteles acum,ca,la vanzarea apartamentului,la notariat,este necesara,printre altele si aceasta adeverinta in vederea cunoasterii istoricului apartamentului.
2.In situatia in care in actele de cadastru nu exista aceasta adeverinta inseamna ca trebuie sa solicit la CEC adeverinta? Mai au ei in arhiva dovezile de plata?
3.Se putea face cadastru chiar si inn 2000 fara dovada platii integrale a apartamentului?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: jenna , utilizator 07:00, 14 Februarie 2018
Arhivele se gasesc la Administratia Fondului Imobiliar care se afla langa Libraria Eminescu la Universitate si solicitati adeverinta din care sa reiasa ca apartamentul a fost achitat integral. Fara aceasta dovada nu puteti vinde apartamentul.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
jenna, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)
Prima casa - acte notar gabyshtoi gabyshtoi Bună ziua! Doresc să cumpăr un apartament vechi prin Prima Casă și am următoarele neclarități: Notarului îi sunt necesare toate intabulările și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dorim sa intocmim actele unui apartament cumparat ... tania_de2004 tania_de2004 Buna ziua, Dorim sa intocmim actele unui apartament cumparat in 1991 de la institutia de stat ICRAL. Detinem doar contractul de vanzare cumparare, insa pentru ... (vezi toată discuția)