avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Dorim sa intocmim actele unui apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Dorim sa intocmim actele unui apartament cumparat ...

Buna ziua,
Dorim sa intocmim actele unui apartament cumparat in 1991 de la institutia de stat ICRAL. Detinem doar contractul de vanzare cumparare, insa pentru a face cadastru si intabulare ne cer o adeverinta de plata integrala apartament de la instututia unde am achitat, adica CEC Bank unde s-a achitat in rate. Am facut o solicitare la CEC BANK in provincie (Oltenita) insa ne-au au spus ca nu ne pot ajuta deoarece nu mai detinem contractul de rate cu CEC din 1991, iar banca nu mai detine aceasta arhiva ca sa imi elibereze o copie. Ce pot face in acest caz , unde sa ma adresez ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 13:26, 28 Iunie 2022
La succesorul ICRAL-ului de unde ati cumparat sau, daca nu mai exista, verificati cine le-a preluat arhiva. Oricum, imposibil ca banca sa nu aiba arhiva, mai ales ca vb de CEC. E mai degraba lene.
Nu mai exista ICRAL, cei de la cadastru spun clar : in cazul in care a fost achitat la Cec, de la ei am nevoie de adeverinta., dar ei ma refuza in lipsa contractului de rate pe care nu il mai detinem. Va multumesc, o sa verific daca exista o arhiva.
In ctr de v/c nu se mentioneaza si ratele? Stiu ca se faceau si contracte separate dar poate se mentioneaza si este de-ajuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de achitare integrala a apartamentului Ruxandra15 Ruxandra15 Buna seara, As dori sa stiu: 1.Dosarul cu actele de cadastru intocmite in 2000,contine si adeverinta de achitare integrala a apartamentului? Eu nu mai am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.parintii mei au cumparat in rate in 1979 un apt in ... Anda1985 Anda1985 Buna ziua.parintii mei au cumparat in rate in 1979 un apt in Ploiesti,pe care l au achitat prin anii 90 . Noi ( mostenitorii ) avem doar actul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de achitare integrala a unui apartament contractat prin icvl doina99 doina99 Buna ziua! Va rog sa mi spuneti cum pot obtine o adeverinta de achitare integrala a unui apartament contractat in 1982 prin ICVL ,apartamentul a fost achitat ... (vezi toată discuția)