avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... adeverinta de achitare integrala a unui apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

adeverinta de achitare integrala a unui apartament contractat prin ICVL

Buna ziua!
Va rog sa mi spuneti cum pot obtine o adeverinta de achitare integrala a unui apartament contractat in 1982 prin ICVL ,apartamentul a fost achitat in rate.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:46, 18 Mai 2020
Prin anii '90 primaria emitea un act de proprietate asupra apartamentelor cumparate si achitate, in baza adeverintei primite de la ICVL ca s-a achitat integral.
Ar trebui sa aveti acest act de proprietate.
Incercati la primarie.
Nu am asa ceva pentru ca am terminat ratele in 1997. Nu stiu daca ma pot adresa Administratiei fondului imobiliar ,daca au ei si arhiva ICVL .
Buna ziua,
Cui ati achitat ratele pana in 1997?
Probabil la CEC
Daca da atunci mergeti la CEC (intrebati la orice CEC unde sunt arhivele si va spun ei) si CEC va emite o adresa ca ati achitat integral.
Dupa aceia intrebati la Primaria capitalei care este serviciul care va va emite adreverinta de care faceti vorbire. Doar ei stiu cine ce arhive a preluat.
Imi trebuie pentru cadastru si adeverinta de la CEC nu este valabila.
Cu adeverinta dela CEC mergeti la primarie si vedeti daca mai emit act de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa adeverinta plata integrala apartament snowflake59 snowflake59 Buna! In cazul in care nu gasesc la arhiva adeverinta de achitare integrala a apartamentului, ce pot face ca sa vand apartamentul? Sunt posibile alte solutii? ... (vezi toată discuția)
Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)
Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat integral! ... Ionela_Stoica Ionela_Stoica Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat integral! Buna ziua, tata a lucrat la Carpati si prin ei parintii mei au cumparat un apartment, plata ... (vezi toată discuția)