avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.parintii mei au cumparat in rate in 1979 un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.parintii mei au cumparat in rate in 1979 un apt in ...

Buna ziua.parintii mei au cumparat in rate in 1979 un apt in Ploiesti,pe care l au achitat prin anii 90 . Noi ( mostenitorii ) avem doar actul de proprietate si schita roz , si pt cadastru de ex avem nevoie de : ctr de vz-cumparare; proces verbal de predare-primire; ctr de imprumut/rate; adeverinta de achitare integral. Am fost redirectionata catre Cec sucursala Alba Iulia din Buc , de acolo catre Icral Ploiesti, de acolo catre Camera Notarilor publici, acolo am sunat si nu stie ce au...ma poate ajuta cineva, va rog ? andaluzia85@gmail.com

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dorim sa intocmim actele unui apartament cumparat ... tania_de2004 tania_de2004 Buna ziua, Dorim sa intocmim actele unui apartament cumparat in 1991 de la institutia de stat ICRAL. Detinem doar contractul de vanzare cumparare, insa pentru ... (vezi toată discuția)
Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat integral! ... Ionela_Stoica Ionela_Stoica Adeverinta care atesta ca apartamentul a fost achitat integral! Buna ziua, tata a lucrat la Carpati si prin ei parintii mei au cumparat un apartment, plata ... (vezi toată discuția)
Va rog.... anabita anabita Parintii mei au cumparat o casa in rate pe timpul comunismului, au terminat de platit pana la ultima rata si vor sa intre in posesia titlului de proprietate. ... (vezi toată discuția)