avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren concesionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren concesionat

Buna ziua. Imi puteti explica ce inseamna teren concesionat de primarie? As vrea sa cumpar o casa la curte,in orasul Pantelimon si cam 70% din terenuri sunt concesionate de primaria Pantelimon. Am citit pe unele forumuri ca se plateste ,un fel de chirie,de 1$ /mp/an. E adevarat ca se plateate chirie pe acel teren de 'n'/mp pe an ,pe langa impozit? Sau nu? Va rog frumos sa-mi explicati. Va multumesc si va doresc o zi buna.

Alte discuții în legătură

Este legal sau nu sa torn ciment pe teren inchiriat? pukkaa pukkaa Buna seara. Locuiesc la curte comuna cu inca doua familii. Una dintre ele este mai ciudata, imi cheama politia pentru absolut orice. Am in chirie de la ... (vezi toată discuția)
Curtea blocului ili47 ili47 Locuim in bloc construit in anul 1956,toti cei opt locatari am cumparat apartamentele noastre ,in anul 1993.Curtea blocului ,destul de mare avem in folosinta ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa pe teren concesionat - la avocat? enverhoxha enverhoxha In legatura cu cumpararea unei case construite in orasul Pantelimon, pe teren concesionat, am auzit urmatoarea explicatie: Deoarece primaria nu a realizat ... (vezi toată discuția)