Buna ziua,Tatiana Deaconescu ma numesc din Valcea.Ma confrunt cu o problema foarte frustranta,sunt in conflict dar si scandal cu o cumnata de a mea,care cauta motive din orice sa faca taraboi si sa se certe exact ca la usa cortului! Am 2 copii minori pe care ii jigneste mereu,pe mine si pe sot,fiindu.i frate! Noi stand la curte,cand ies pe afara ii face in toate felurile,chipurile ca ii deranjeaza,chiar daca este zi!! Reclamatie la Politie nu pot sa depuun deoarece are"prieteni" o famile de alcoolisti si pentru 1 litru de tuica,spune si ce nu a fost! Va rog,ajutati.ma cu un sfat sa pot sa.i pun capat acestei situatii stresante!! Multumesc!
Sfatul meu este să depuneţi reclamaţie la poliţie.
Atunci când, şi dacă, asemenea scandaluri se vor mai produce, aveţi grijă să înregistraţi totul pe telefonul mobil. În acest fel veţi avea probe şi totodată veţi preîntâmpina posibilitatea oricăror declaraţii mincinoase făcute de către prietenii alcoolici (nu "alcoolişti") ai cumnatei D-vs.
Apel cu numar ascuns
ramada
De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)