avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... certificat de casatorie
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

certificat de casatorie

Buna ziua! Sunt casatorita in italia din 2014 cu cetatean italian numele meu in urma casatoriei nu a suferit nici o schimbare , nu am inscris casatoria la statul civil roman, in septembrie trebuie sa imi reinnoiesc buletinul si pasaportul romanesc si ma intrebam ...daca oricum numele meu dupa casatorie nu a suferit nici o schimbare mai este nevoie de transcrierea certificatului in romania? Este obligatoriu chiar daca nu s'a schimbat nimic la nume?? As putea sa imi refac documentele romanesti fara transcrierea certificatului de casatorie ? In buletin si pasaport nu vad nicaieri mentionat statul civil.... multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Buletin romanesc gina1978 gina1978 buna,eu sunt casatorita in italia cu un italian si am o fetita.Am buletinul expirat,vreau sa merg de sarbatori sa il reinnoiesc.Am certificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
Deces in italia nu poate fi inregistrat in romania din cauza numelui diferit SPIRIDON Florina claudia SPIRIDON Florina claudia Buna seara, as dori sa va supun atentiei urmatorul subiect: In anul 1970 o romanca se casatoreste in Romania cu un cetatean italian, luand numele sotului prin ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie cu doua nume diferite doina75 doina75 Buna ziua ! As dori sa pun o intrebare . Sora mea locuieste in Italia , si de curind a primit cetatenia italiana . Surprinzator este ca acolo este inregistrata ... (vezi toată discuția)