avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare acoperis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare acoperis

Am construit acum 20 de ani o anexa compusa din baie, bucatarie si garaj pe razor, mentionez faptul ca am avut proiect, autorizatie, toata documentatie necesara de la primarie. Vecinii ne-au dat in judecata pentru demolarea cladirii, instanta a decis "modificarea acoperisului si montarea de jgheaburi colectoare de apa" ( desi acoperisul era intr-o singura apa) plus scurtarea sarpantei cu 10 cm. Garajul l-am ridicat dupa pronuntarea acestei hotarari si am facut acoperisul cu jgheab colector in spate, acum vreau sa schimb acoperisul si LA BUCATARIE SI BAIE si sa il aliniez cu cel de la garaj: Am nevoie de aprobare de la vecini? De la primarie mi-au spus ca daca nu modificam rezistenta casei nu mai avem nevoie de proiect....nu vreau sa mai intru iar in procese cu vecinul deci: Am nevoie de aprobarea lui scrisa?Mai este nevoie de autorizatie si proiect?
Ultima modificare: Marți, 11 Iulie 2017
minanika, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:57, 11 Iulie 2017
Daca nu modificati caracteristicile tehnice actuale nu este necesar nici acord vecin nici autorizatie de constructie
Daca intentionati insa inlocuirea materialului utilizat drept acoperis ex inlocuire acoperis placi azbociment cu placi din tabla este necesara autorizatie de constructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire acoperis azbociment Diana D0707 Diana D0707 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care ar fi demersul legal pentru inlocuirea placilor de azbociment de pe un acoperis? Dupa inlocuire, unde ar trebui predate ... (vezi toată discuția)
Sancțiune președinte pentru că nu răspunde la cererile proprietarilor dorel13 dorel13 Daca unui presedinte de asociatie de proprietari i s-a depus o cerere cu niste cerinte ale locatarilor de pe o scara de bloc, cerere insotita de un tabel cu ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis Ovidiu Ardeleanu Ovidiu Ardeleanu Buna seara....as dori sa ma sfatuiti sau sa ma ajutati cu raspunsuri la urmatoarea problema. Sunt un locatar al unui bloc cu 4 etaje... Locuind la etajul ... (vezi toată discuția)