avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nelamurire acte inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nelamurire acte inmatriculare auto

Am cumparat o masina secondhand (adusa din Germania), i s-a scos de cumparator numere provizorii dar nu a luat-o in evidenta, timp in care mi-a vandut-o mie.am facut RAR si acum am facut si contractul de vanzare-cumparare dar doar cu semnatura lui, fara a fi scoasa de la financiar pentru ca nu a fost bagata.Intrebarea mea este daca e vreo problema sa ma duc acum la financiar sa o declar ca mai apoi sa merg la politie in vederea inmatricularii?Tin sa mentionez ca este contract neam-"el" si "el"- cu mine dar el cand a adus-o in luna a 4a nu a inregistrat-o la financiar,i-a scos doar nr provizorii 3luni si a facut asigurare. Acum eu nu stiu daca trebuie sa am si certificat fiscal de la el!?
Cel mai recent răspuns: Ciumpy94 , utilizator 03:32, 5 August 2017
Trebuie fiscal de la el. Cam in aceeasi situatie sunt si eu .. cum ai rezolvat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! acum 2-3 saptamani am achizitionat o masina adusa din ... Gabriel0402 Gabriel0402 Salutare! Acum 2-3 saptamani am achizitionat o masina adusa din Germania de la un tip din Bucuresti. Masina are numere provizorii si nu are RAR-ul facut. Nu am ... (vezi toată discuția)
Certificat fisca biankaw biankaw buna seara! imi pare rau daca nu am postat unde trebuie dar nu am stiut unde ar trebui sa postez aceasta problema ii urma cu o luna am adus o masina din ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto emma7419 emma7419 buna seara ! in data de 1.07 am cumparat un opel astra break 2008 ( cu nr rosii de germania valabile pana pe 19.07) ,din piata auto din Cluj de la V.A ... (vezi toată discuția)