avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... certificat fisca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

certificat fisca

buna seara!
imi pare rau daca nu am postat unde trebuie dar nu am stiut unde ar trebui sa postez aceasta problema

ii urma cu o luna am adus o masina din germania,am scos numere provizori pe numele meu,apoi am vandut-o unei persoane din bucuresti.astazi ma sunat ca nu poate inscrie masina deoarece are nevoie de "Certificatul meu fiscal".
intrebarea mea este: este posibil ca departamentul de inmatriculari auto sa ceara asa ceva?daca da, care este motivul.
tin sa mentionez ca nu este prima masina adusa de mine si vanduta in tara si nu mi sa cerut niciodata acest certificat

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: biankaw , utilizator 16:50, 22 Noiembrie 2008
ma poate ajuta si pe mine cineva??:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Nelamurire acte inmatriculare auto IonitaAlin IonitaAlin Am cumparat o masina secondhand (adusa din Germania), i s-a scos de cumparator numere provizorii dar nu a luat-o in evidenta, timp in care mi-a vandut-o mie.am ... (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)