avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrerupere concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrerupere concediu crestere copil

Firma la care lucrez se inchide si se acorda salarii compensatorii. Ca sa beneficiez si eu trebuie sa intrerup concediul de crestere copil o luna si sa merg la serviciu. Daca intrerup mai pot relua concediul de crestere copil? Ce am de facut daca se poate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 12 Iulie 2017
Da. se poate asa ceva.

In acest sens, depuneti la angajator cerere de reluare a activitatii , in baza acesteia angajatorul va emite decizia de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii in baza aceluiasi c.i.m.

Cu aceasta decizie mergeti la AJPIS pentru a se sista plata indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere concediu crestere copil denisa2011 denisa2011 buna ziua, exista posibilitatea sa intrerupa o pers concediu pt cresterea copilului timp de o luna? doamna vrea sa vina la munca timp de o luna, iar eu stiu ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie de 500 lei bulimargiulia bulimargiulia buna ziua,as vrea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu stimulentul de insertie...sotul meu poate avea dreptul la el chiar daca nu intra in concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu crestere copil harkoz harkoz Doresc sa intrerup concediul pentru cresterea copilului. As dori sa stiu daca trebuie sa depun la AJPIS o cerere, insotit de Deciza angajatorului primit la ... (vezi toată discuția)