avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal si indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal si indemnizație

Bună ziua! Sunt însărcinată în săptămâna a 32 și până ieri am fost în concediu medical am fost astazi la medicul de familie să îmi dea prenatalul și mi-a zis ca risc să nu mă încadrez în cele 126 de zile și să pierd indemnizația de creștere este posibil?data probabila a nașterii este 9 septembrie
Cel mai recent răspuns: IonelaLucas , utilizator 15:16, 12 Iulie 2017
Am uitat sa precizez ca mi-a sugerat sa ma întorc la lucru sau sa îmi iau concediu de odihnă, patronul când are dreptul sa îmi întrerupă contractul de muncă? (In locul meu deja a intrat altă persoană)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna inainte de prenatal Simina17 Simina17 Buna ziua, Sunt insarcinata in 32 de saptamani, data probabila a nasterii fiind 17.07.17. Doresc sa intru in concediu de maternitate cu prima zi din 19.06.17, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil ralfo ralfo Buna ziua! Am urmatorul caz: sunt in concediu crestere copil (2 ani), copilul face doi ani pe 12.02.2015. Incepand cu data de 12.01.2015 ar trebui sa intre in ... (vezi toată discuția)