avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii OUG 3/2017: abonament sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

OUG 3/2017: abonament sanatate

Lucrez la actualul angajator din 2013 si sunt angajata pe durata nedeterminanta.
Platesc lunar primele pentru o asigurare voluntara de sanatate si trimestrial pentru un abonamentul de sanatate.
Va rog sa-mi spuneti daca pe anul 2017 (adica intre 01.01.2017 si 31.12.2017) am dreptul la 400EUR deducere din impozitul pe salarii chiar daca prima data deducerea s-a aplicat in luna 05.2017
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 12 Iulie 2017
Cu toate ca legea nu reglementeaza si situatia mentionata de dvs., consider ca puteti beneficia de deducerea respectiva, chiar daca prima deducere s-a aplicat in luna 05.2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada nedeterminata intre pfa si institutie VladMitrea VladMitrea Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate incheia un contract de prestari servicii intre PFA si o institutie de stat, un spital mai exact, pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Abonament medical deductibil fiscal firma fara venit oana19_4ever oana19_4ever Buna ziua, Referitor la noua modificare din codul fiscal, OUG 3/6 ianuarie 2017, pot sa inchei un abonament sau o asigurare de sanatate daca firma nu are ... (vezi toată discuția)
Deducerea asigurarii de sanatate din impozit Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Care este legislatia si exact care articol din lege se refera la faptul ca daca fac o asigurare de sanatate , pot sa cer de la angajator deducerea ... (vezi toată discuția)