avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract perioada nedeterminata intre PFA si institutie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract perioada nedeterminata intre PFA si institutie

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca se poate incheia un contract de prestari servicii intre PFA si o institutie de stat, un spital mai exact, pe o perioada nedeterminata.
Am nevoie pentru un credit, iar contractul actual este incheiat pentru anul in curs (01.01.2017 - 31.12.2017) aceasta fiind practica institutiei. Mentionez ca sunt la al 3lea contract incheiat intre PFA si spitalul respectiv. De la banca as putea imprumuta o suma mai mare daca contractul ar fi incheiat pe o perioada nedeterminata.
In cazul in care este, sau nu, posibil acest lucru, va rog sa imi spuneti si articolul/legea unde regasesc aceasta situatie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: VladMitrea , utilizator 12:31, 12 Iulie 2017
Nu faceti analogie cu contractul de munca la care durata poate fi limitata sau nu. Un contract de prestari servicii il incheiati cu beneficiatul numai pe perioada limitata, un an sau doi si cu clauza de prelungire automata, in anumite conditii, sau cu incetare automata.
Exista un articol de lege in care sa regasesc acest lucru? - "Un contract de prestari servicii il incheiati cu beneficiatul numai pe perioada limitata"
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - durata contract prestari servicii firsd firsd Buna ziua! As dori sa stiu care sunt reglementarile legale privind durata pe care poate incheia PFA-ul (in calitate de furnizor) un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Oug 3/2017: abonament sanatate Elenagoanta Elenagoanta Lucrez la actualul angajator din 2013 si sunt angajata pe durata nedeterminanta. Platesc lunar primele pentru o asigurare voluntara de sanatate si trimestrial ... (vezi toată discuția)
Prelungire durata contract de prestari servicii florin petcu florin petcu buna ziua, am si eu putina nevoie de ajutor in anul 2007 conducerea Primariei la care lucrez a incheiat un contract de prestari servicii cu o firma de ... (vezi toată discuția)