avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PFA - durata contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PFA - durata contract prestari servicii

Buna ziua!

As dori sa stiu care sunt reglementarile legale privind durata pe care poate incheia PFA-ul (in calitate de furnizor) un contract de prestari servicii cu un SRL (beneficiar). Se poate incheia pe perioada nedeterminata? (va rog daca puteti sa-mi indicati si articolele de lege)

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:30, 6 Martie 2013
In contractele de prestari servicii nu se foloseste ca durata a contractului "perioada nedeterminata", ci in general se prevede o perioada limitata cu mentiunea ca daca nici una dintre parti nu isi manifesta intentia de a pune capat contractului durata se prelungeste in mod automat cu o noua perioada egala cu durata convenita la incheierea contractului.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada nedeterminata intre pfa si institutie VladMitrea VladMitrea Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate incheia un contract de prestari servicii intre PFA si o institutie de stat, un spital mai exact, pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Contract srl-pfa exangajat exangajat Buna ziua As vrea daca are cineva timp, sa-mi dea un sfat in legatura cu o problema care o am cu firma pentru care am lucrat. In ianuarie am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Prelungirea unui contract de prestari servicii Valentina Ionescu Valentina Ionescu Exista un contract de prestari servicii, in care se specifica, la capitolul \"Durata contractului\", ca acesta se prelungeste automat (pe cate un an) daca nici ... (vezi toată discuția)