avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare autoturism nou
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare autoturism nou

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: se mai poate obtine un set de numere rosii in cazul in care am mai avut numere rosii pentru 90 zile dar au expirat? Masina este noua. A fost achizitionata din Bucuresti, pe firma. Firma are sediul social in Barlad, jud. Vaslui si punct de lucru in Bucuresti. Pot face inmatricularea respectiv solicitarea pentru numere rosii in Bucuresti?

Astept cu interes raspunsul d-voastra!

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Numere rosii-rovinieta ady_sipos ady_sipos buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe ... (vezi toată discuția)
Obtinere numere provizorii fify1 fify1 buna ziua. Am obtinut primul rand de numere rosii care expira pe data de 12 (sambata) si as dori sa stiu 2 lucruri: 1. Pot scoate al doilea rand de nr ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal Tamy1003 Tamy1003 Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)