avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare plata facturi emise pe numele unei societati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare plata facturi emise pe numele unei societati

Doresc sa stiu cum se procedeaza in urmatorul caz :
Eu cumpar un produs din banii mei ca persoana fizica si rog vanzatorul sa emita factura pe numele unei societati ( la care am o datorie) care se obliga sa scada suma din datorie . Cum imi recuperez banii sau in ce mod societatea respectiva face dovada ca a scazut suma cheltuita de mine din datorie.

Astept o explicatie competenta . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 09:02, 13 Iulie 2017
Din cate stiu eu, nu prea se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura suma primita ramburs de la curier sevenx sevenx Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul in care un SRL vinde un produs unei persoane fizice, expedierea facandu-se prin curier iar plata produsului facandu-se ... (vezi toată discuția)
Litigiu firma Dragos Stefan Dragos Stefan Buna ziua, Am luat un produs pe factura de persoana juridica pe care l-am returnat in termenul stabilit de vanzator. La termeni si conditii, comerciantul ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract vanzare incheiat ulterior efectuarii platii nyusziful nyusziful Buna ziua. Cum poate fi recuperata suma de bani platita in urmatoarea speta: cumparatorul face o comanda pe whatsapp pentru niste produse. In urma acesteia ... (vezi toată discuția)