avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Plati catre angajator
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Plati catre angajator

Buna ziua stimati consultanti ! Am si eu o problema in legatura cu fostul serviciu al sotiei mele;pe scurt incerc sa va relatez nedumerirea mea si sper ca prin amabilitatea dvs. sa primesc un raspuns cu date si legi(articole) concrete.Sotia mea a lucrat ca si functionar la DGASPC Mehedinti pana anul trecut (iunie 2016) cand i s-a spus ca in noua organigrama de incadrare nu mai are functie si nici alt loc.I s-a dat concediul de odihna pe care nu il luase pana la acea data,dupa care i s-a spus ca are o perioada de suspendare pana anul acesta in cazul in care se gaseste vreun loc liber.Astazi a fost sa-si depuna demisia si i s-a zis ca nu i se face lichidarea pana cand nu plateste cam 800 ron,contravaloarea concediului care i s-a acordat anul trecut .Dar timp de un an nu i s-a zis nimic despre acest lucru.As dori sa aflu si eu in ce baza(si daca este legal) sa i se ceara acesti bani.Eu stiu ca cine greseste plateste conform legilor,sotia mea nu a cerut nici un ban pe concediu,pur si simplu i-au intrat pe card.As dori din suflet sa ma ajutati cu niste raspunsuri concrete,care sa faca referiri si la legile corespunzatoare,enentual si monitorul oficial in care sunt publicate.Cu multa consideratiune,va multumesc anticipat !!!

Alte discuții în legătură

Cum pot sa pun mana pe averea familiei aman? Hamarsold300 Hamarsold300 Aristia Aman a fost nasa strabunicii mele Dora Mitescu. Dupa ce a facut un testament cu stra-stra bunicul meu Ioan Atanasie Mitescu, prin care Aristia Aman a ... (vezi toată discuția)
Cerere de concediu de odihna Alexandra Ion Alexandra Ion Buna ziua, sunt angajata de 2 ani la o firma si am o nedumerire legata de cererea de concediu de odihna, in sensul ca aceasta nu exista in forma scrisa! ... (vezi toată discuția)
Oare am vreo sansa daca-i dau in judecata ? badieda badieda Uitati ce am patit:in ianuarie 2007 am vrut sa intreb la CNAS Cluj ce conditii exista pentru ca sa am medic de familie si sa fiu si eu “in rand cu ... (vezi toată discuția)