avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Muscatura de caine
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Muscatura de caine

Astazi m.a muscat un bichon al unei femei intr.o scara ea tinandu.l in lesa. Mi.a dat sangele dar pt ca e caine de talie mica nu au cum sa ii dea amenda..ce as putea face sa ii dea o amenda sau sa o puna sa cheltuie ceva bani pentru ca alfel musca si pe altii si tot ea era cu clanta mare...pot obtine bani de la ea?eram in timpul serviciului..de la ei pot obtine ceva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:05, 13 Iulie 2017
Solicitati certificat medico legal in baza caruia puteti pretinde si eventual obtine daune,amiabil sau in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident la locul de munca dany3l19 dany3l19 Buna ziua. Anul trecut in octombrie lucram la o firma poloneza care se ocupa de montarea panourilor solare. Lucram fara carte de munca, fiind platit la zi. ... (vezi toată discuția)
Accident de munca. muscata de un caine cu stapan in timpul serviciului. danciuci danciuci Buna ziua si toate respectele mele pentru acest forum. Am cateva intrebari pentru cine ma poate ajuta intr-o situatie mai aparte. Mama mea a fost muscata de ... (vezi toată discuția)
Accident andreivalentin andreivalentin Buna ziua am si eu o intrebare mama e la pat de 2 ani din cauza unui barbat care cosea cu tractorul agricol si a lasato fara picioare de doi ani de zile nu am ... (vezi toată discuția)