avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu mi se oferă concediu in perioada dorita anunțată ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu mi se oferă concediu in perioada dorita anunțată in prealabil

Buna ziua.
Lucrez intr-o fabrica cu peste 2000de angaja��i,repartiza��i pe mai multe linii de lucru,av�¢nd ca ��efi direc��i pe ��eful de linie, inginerul ��i ��eful de schimb. La sf lunii Mai am anun��at inginerul cu privire la concediul de odihna,��i anume ca doresc sa intru in concediu neaparat din data de 14 AUG din motive familiale,strict personale. La acea data nu ne anun��ase c�¢nd anume intram in concediu(se da concediu la toat�� lumea de pe liniile de care raspunde el in aceea��i perioada,10 zile lucr��toare)abia spre sf lunii Iunie nea anun��at ca intram de drept in concediu de pe 31Iul pana pe 14 AUG.De atunci ma tot rog de el sa imi dea concediu in perioada c�¢nd l-am rugat pt ca am neap��rat�� nevoie sa fiu liber�� in acea perioada. Mi-a spus ca dac�� am nevoie sa imi iau concediu medical. Men��ionez ca sau f��cut excep��ii de la regula,��i altor persoane li sa dat concediu in alta perioada dac�� au avut nevoie(nu neaparat odat�� cu linia).Cu ��eful de schimb, la fel nu am rezolvat nimic(sunt pe aceea��i m�¢na),invoc�¢nd motivegen:nu se poate,nu am om in locul t��u,etc.Oameni de schimb sunt, doar ca se face diferen��a �®ntre angaja��i ��i ne trateaz�� preferen��ial. Cum pt al��ii se poate, de ce nu ��i pt mine, mai ales ca am anun��at cu mult �®naintea altora? Cum as putea g��si rezolvare la aceasta problema? As putea rezolva ceva la ITM?Va mul��umesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 13 Iulie 2017
Nu se intelege nimic din mesajul dvs... repostati-l.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea concediului de odihna in perioada anunțată in prealabil Alinam48 Alinam48 Buna ziua. Lucrez intr-o fabrica cu peste 2000de angajati repartizati pe mai multe linii de lucru,avand ca sefi directi pe seful de linie, inginerul și seful ... (vezi toată discuția)
Fisa post lucrator ssm miha_alex76 miha_alex76 buna ziua va rog sa ma ajutati cu o fisa a postului prntru lucrator desemnat SSM (vezi toată discuția)
Fisa de post eujad eujad ma poate ajuta cineva cu fise de post ptr inginer constructor, subinginer si instalator?Multumesc (vezi toată discuția)