Buna ziua.
Lucrez intr-o fabrica cu peste 2000de angaja��i,repartiza��i pe mai multe linii de lucru,av�¢nd ca ��efi direc��i pe ��eful de linie, inginerul ��i ��eful de schimb. La sf lunii Mai am anun��at inginerul cu privire la concediul de odihna,��i anume ca doresc sa intru in concediu neaparat din data de 14 AUG din motive familiale,strict personale. La acea data nu ne anun��ase c�¢nd anume intram in concediu(se da concediu la toat�� lumea de pe liniile de care raspunde el in aceea��i perioada,10 zile lucr��toare)abia spre sf lunii Iunie nea anun��at ca intram de drept in concediu de pe 31Iul pana pe 14 AUG.De atunci ma tot rog de el sa imi dea concediu in perioada c�¢nd l-am rugat pt ca am neap��rat�� nevoie sa fiu liber�� in acea perioada. Mi-a spus ca dac�� am nevoie sa imi iau concediu medical. Men��ionez ca sau f��cut excep��ii de la regula,��i altor persoane li sa dat concediu in alta perioada dac�� au avut nevoie(nu neaparat odat�� cu linia).Cu ��eful de schimb, la fel nu am rezolvat nimic(sunt pe aceea��i m�¢na),invoc�¢nd motivegen:nu se poate,nu am om in locul t��u,etc.Oameni de schimb sunt, doar ca se face diferen��a �®ntre angaja��i ��i ne trateaz�� preferen��ial. Cum pt al��ii se poate, de ce nu ��i pt mine, mai ales ca am anun��at cu mult �®naintea altora? Cum as putea g��si rezolvare la aceasta problema? As putea rezolva ceva la ITM?Va mul��umesc anticipat!