avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dosar de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dosar de pensie

Buna ziua , tatal meu are 35 de ani de munca si a depus dosrul de pensie dar acesta a fost respins pe motiv ca in ultimi 8 ani de munca nu au fost platite cotizatiile pentru stat mentionez ca sa lucrat cu carte de munca.Ce se poate face?
Pot sa platesc eu aceste cotizati pentru ai fi aprobat dosarul(tata este foarte suparat)?Cum pot sa calculez suma ?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul ani pensie eronat? ovidiu010 ovidiu010 Tatal meu a implinit in aprilie 60 ani, a depus pentru pensionare anticipata 2 documente care atesta urmatoarele: 23 ani lucrati la umeb + 16 ani la o ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei nanmaria nanmaria am iesit la pensie la limita de varsta .am depus adeverinta de la firma la care am lucrat inainte de 1989 in care scrie negru pe alb ca mi s-au retinut sumele ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei Cindea Cindea tata este nascut pe 16.03.1957 si pe buletinul de calcul din 18.12.2012 cand a depus pt prima data dosarul, a primit respingere,scrie asa stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)