avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenintari si acuzatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amenintari si acuzatii

Buna seara! acum 4 luni am cunoscut un tip, care parea intreg la cap si amabil. Eu imi doream doar o relatie de prietenie, drept pentru care i-am spus inca d ela inceput ca nu am planuri de viitor cu el...el incapatanandu se , ma tot invita sa iesim zi dupa zi...din ce in ce am ajuns sa nu ne mai intelegem, deoarece situatia de a se simti abandonat din relatie il infuria si mai tare...drept pentru care a inceput sa mi spuna ca i sunt datoare, ca a cheltuit bani cu mine =bani cheltuiti pe nimicuri, sucuri , cafea etc-=, ba chiar a venit la mine la serviciu sa ma roage sa nu l las...apoi ce m a deranjat cel mai mult a fost ca a fost si la fiul meu la serviciu...desi nu avea nici o treaba cu el.... AM FOST LA POLITIE SI Am depus plangere ca mi se pare ca este periculos.-apoi am inchis cazul fara a l mai chema politia la vreun interviu... Precizez ca este de etnie roma , mai mult ca sigur , desi nu toata lumea isi da seama.... Acum dupa ce in toate aceste luni cand am fost mai mult certati si despartiti... ce i drept ca am apelat la el ca sa ma ajute intr un caz de tepuiala cu alta persoana... si i-am dat niste bani imprumut , bani pe care sigur nu i mai vad..10 milioane.... cand i-am spus ca o sa merg la politie din nou , a zis ca nu i pasa si daca indraznesc sa faca asta o sa vad eu ce o sa patesc... este in stare de orice,,..minte enorm!!!! drept pentru care ma tem ca nu cumva prin minciuna tot el sa ma acuze de nu stiu ce minune... in plus nu am martori ca i am dat banii... Apoi de cateva seri ...dupa nnnnnnn jigniri si facandu ma in tot felul - aici nu stiu cum sa demonstrez asta..pentru ca nu stiu daca telefonul poate inregistra o convorbire cu ce poate debita- ma tot suna fix in jur de ora 22 si ceva,,,.. spunandu mi ca vroia sa ma auda..asa ca sa ma infurie si sa si bata joc!!!! in aceasta situatie ce pot face? va rog sa ma sfatuiti, tipul cred ca nu este in toate mintile ! multumesc.




Alte discuții în legătură

Amenintari, hartuiri - oportunitate plangere la politie sammydo sammydo Pe scurt,domnisoarelor,doamnelor si domnilor, am intalnit urmatoarea speta, o prietena de-a mea s-a despartit de sot, si acest lucru a afectat-o foarte tare, ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna predescughe predescughe Buna ziua Am o intrebare Proprietarul unui apartament isi inchiriaza apartamentul unui chirias Dupa ce am studiat unele legi am ajuns la concluzia ca ... (vezi toată discuția)
Bani falsi asteri asteri Buna ziua ,as dori daca se poate sa imi spuna si mie cineva la ce sa ma astept ieri 04012019 am fost la o casa valutara sa intreb daca bani respectvi adica 2 ... (vezi toată discuția)