avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... bani falsi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

bani falsi

Buna ziua ,as dori daca se poate sa imi spuna si mie cineva la ce sa ma astept ieri 04012019 am fost la o casa valutara sa intreb daca bani respectvi adica 2 bacnote de cate 20 lire sterline sunt bune ,aratau destul de uzati iar una era lipita cu scoci,Ma asteptam sa mi se spuna sa merg la banca sa fac cerere sa primes bani de jumatate inapoi sau cat se da cand e cazul ca bani sunt deteriorati.Surpriza mea a fost ca bani erau falsi:-( acu vine politia ma duce sa dau declaratie ideea e ca bani i-am avut in urma unei excurii in Anglia exact de unde provin nu pot tine minte la mine aveam bacnote mari cand am plecat la intoarcere in aeroport am cheltuit 10 lire si ceva pe sucuri ,dulciuri iar ultimele bacnote au ramas in portofel(2 bacnote a cate 20 lire ).Portofelul a ajuns din gresala in geanta de voiaj care uterior a fost pusa in pod.intre sarbatori am dat de iei ca am avut nevoie de geanta, si vazandu-i destul de suspecti am vrut sa vad ce sunt cu ei(am crezut ca arat asa din cauza ca au stat in pod ba la cald ba la rece din 2016).Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2019
asteri, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:43, 5 Ianuarie 2019
Se vor face cercetări si verificări amănunțite.
Se vor analiza banii si vor trage o concluzie în funcție de mai multe lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de furt roxana1930 roxana1930 sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca. sunt disperat un sfat profesionist va rog!!! Adrian Constantin Adrian Constantin Am un credit ipotecar la Banca XXXX de 100.800 CHF (franci elvetieni) - mi-am cumparat casa. Niciodata nu am ramas dator la nimeni dar acum BOC mi-a bagat ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios nutzzu nutzzu Buna ziua .Acum 1 an o persoana m-a reclamat pentru luare de mita(speta:a trecut pe rosu i-a fost retinut permisul . Persoana ,in plangere a sustinut ca a ... (vezi toată discuția)